onsdag den 22. september 2010

Pep Rally

Hver gang der er hjemmekamp (for skolens amerikanske fodboldhold), bliver der holdt en "Pep Rally" om fredagen. Hele den fredag er der saa "Pep Rally Schedule", hvor alle timer bliver 10 minutter kortere saa der er plads til "Pep Rally".

Pep Rally (udtales pepperaly) er en slags pep talk til hele skolen, saa vi faar "school spirit" og bliver spaendte til aftenens kamp.

Det gaar ud paa at vi kommer (hele skolen) ind i skolen auditorium, hvor cheerleaderne har lavet en dans og cavalletsne har lavet en dans. Hver sport (fodbold, cross country, tennis etc.) gaar ogsaa lige hurtigt op paa scenen og fortaeller om fx kommende kampe, vunde ting osv. Saa er der ogsaa nogle smaa konkurrencer mellem aargangene som fx at finde et eller andet random nede i en spand med spaghetti foer de andre goer det!

Sidste gang vi havde Pep Rally uddelte chearleaderne neon glowsticks til alle. Da de dansede blev lyset slukket, og de havde noget specielt lys taendt saa deres masker, handsker og nederdele var selvlysende. Og det endte med at det var helt moerkt og alle startede med at smide deres glowsticks op i luften, hvilket saa sindsygt fedt ud!!

Haaber i lige fik lidt mere viden om Pep Rally's, hah!

BYE

Ingen kommentarer:

Send en kommentar