tirsdag den 7. september 2010

High School fester!!!!

Som i nok ved, er der fester som alle fra High School'en er inviteret til. Den meste kendte er nok prom eller homecoming, men vil lige forklare det, fordi det er ret anderledes end man tror :) På min High School, er der 3 fester. Der er homecoming, winterformal og kun for junior/11th og seniors/12th er der prom.

Homecoming:
Homecoming er engang omkring halloween, så der er ikke mere end sådan ca. 1 månede til det. For det første skal man invitere sin partner til homecoming, og det er oftest drengen der spørger. Derefter (på selve aftenen) giver man sin partner en "mum". En "mum" er en slags dekorations ting. De kan være ret dyre. Man kan enten sætte en sammen selv, med navn på eller små fodbolde osv. eller man kan købe en, og den dyreste jeg har set kostede 800 kr. Der er også en fest (hvor man danser osv.) bagefter, men på min High School, er der aldrig rigtigt nogen der tager til selve festen. Homecoming er efter en amerikansk fodbold kamp. Derefter bliver der så kåret homecoming prince og princess (juniors) og homecoming king og queen (seniors).

Her er et billede af en "mum". Forresten er billedet helt randomly taget fra google :)

Winterformal:
Som det nok kan ses i navnet, er det en "dance" som er om vinteren. Det specielle ved winterformal er at det er pigen der skal spørge drengen. Til winterformal kan alle komme (altså alle 4 årgange fra high school'en som er freshmen, sophomore, junior og senior). Winterformal er meget ligesom prom, men prom er bare kun for "upperclassment" (som er juniors/11th grade og seniors/12th grade).

Det her er et billede fra Kaylas winterformal sidste år.

Prom:
Prom er lidt det samme som winterformal, bare kun for upperclassment (som er juniors og seniors). Og her er det ligegyldigt hvem der spørger, det er bare for det meste drengen. Man gør helt vildt meget ud af prom, som at pigerne for sat hår, lavet negle, køber helt vildt dyre kjoler og lejer limo osv. De fleste unge holder også en stor after prom party, og mange unge tager aldrig til selve prom, de holder deres egen fest med alkohol, da man ikke må drikke til den anden.

En af mine venners prom billede.

SEE YUUUU

Ingen kommentarer:

Send en kommentar