lørdag den 23. oktober 2010

Homecoming!!

Igår var det endeligt homecoming! Og hele det her hurlumhej med mums og garters er simpelthen noget som kun er her i Lakeway. Der var virkeligt nogle ekstremt, overdrevede og utroligt store mums. Nogle af de piger som havde fx været sammen med deres kæreste i 2 år eller noget fik nogle mums der helt lignede bryllupskjoler!

Man mødtes om morgenen eller i løbet af dagen med sin date for at udveksle mums og garters, hvorefter man så havde dem påhele dagen.

Så klokken ca. 6 kom min date og hentede mig hvorefter vi ligehurtigt spiste på den her lille restaurant og så tog til kampen.

Vil lige definere at homecoming egentligt bare er en fodbold kamp hvor der normalt på andre high schools er en fest bagefter, men fordi der aldriger nogen der kom til homecoming dance efter kampen fordi folk hellere vil ud og feste, er den blevet aflyst her på Lake Travis i år.

Fordi at man jo ikke vil tabe sin "homecoming game" vælger skolens hold altid at spille mod et hold som de helt sikkert kan vinde over, så kampen igår var sindsygt kedelig, og det endte med at vi bare smuttede efter halvlegen.

Derefter tog vi til en fest som var langt væk fra alting, fordi man altid skal passe helt vildt meget på med politi osv. Det var rigtigt fedt, og også ret nervepirrende fordi man skal forvente at der godt kan komme politi og "buste" festen.

Men det gjorde der selvfølgeligt ikke og vi tog hjem af klokken 12 fordi jeg havde et "curfew".

Her er min garter (til højre) og Kaylas garter (til venstre) som er til vores dates.
Kayla og Jude efter kampen. Alle pigerne der dater en fodbold spiller skal altid blive og vente, selvom de fleste smutter i 3 quarter af kampen.
Claire og Jonathan. Meget "typiske" mums med Lake Travis farverne.
Action shot, haha
Cavahoes hah
Nogle virkeligt store mums! Fordi de har været sammen med deres kærester i rigtigt lang tid!
Cavalettes danser i halvlegen.
Lige et ekstra pic her! Hal fandt den her på vejen her den anden dag, og ville selvfølgelig have et billede med mig og Kayla og den her klamme fede grimme ting. Men nej, det fik han overhovedet ikke lov til haha..





BYE!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar