tirsdag den 23. november 2010

Thanksgiving break!

Hele denne uge har vi fri fordi det på torsdag er THANKSGIVING! Utroligt stor begivenhed og maden som vi skal have er blevet beskrevet som "what you will thank america for". Så jeg er bare rigtigt spændt på at få en masse lækkert mad! Thanksgiving er egentligt bare en dag hvor man takker for alt det man har ved at være sammen med sin familie og spise massere af lækkert mad! Thanksgiving ligger altid på den sidste torsdag i November. Amys familie bruger lang tid på at lave mad til os alle sammen og siden Amy har omkring 7 søskende som alle har børn, så bliver det et helt fest måltid.

Var til University of Texas amerikansk fodbold kamp her i weekenden, lækkert! Og de vandt endeligt efter lang tid. Sidste weekend var jeg til en af mig og Kaylas fælles venners fødselsdag hvor vi tog downtown og spiste i limo, yes.

På vej downtown til fødselsdagsfest :)

Til UT game.

Når man graduater fra University of Texas så får man adgang til det her store hus hvor der er lækre områder hvor man bare kan hænge ud. Det hedder Texas Exes, og vi fik adgang til det fordi Hal har nogle venner som har adgang til det. Derfor var vi derinde og det var helt som at være VIP! lækkert

BYE


Ingen kommentarer:

Send en kommentar