torsdag den 25. november 2010

Oh happy thanksgiving!

Idag var det saa endeligt thanksgiving.. mad Mad MAD!! mhh det var utroligt laekkert. Det store som alle har ved en thanksgiving dinner er kalkun, stuffing (som er alt muligt laekkert blandet sammen som har vaeret kogt indeni kalkunen) og cranberry sauce. Det er virkeligt utroligt delish!

Billeder kommer her imorgen. Jeg sidder lige nu i Amys brors, hans kone + deres tre pigers hus og skriver dette. De har det her spil "Just Dance" til Wii og det er virkeligt utroligt sjovt og udfordrende paa samme tid. Er stolt ejer af mindst 5 high scores, haha!!!

Dagen efter thanksgiving er BLACK FRIDAY. Der er maaske nogle af jer der har hoert om det, det er aarets stoerste shopping day her i USA. Butikkerne aabner helt fra klokken 1 om morgenen og folk sover udenfor, for at faa de gode tilbud. Far, du ville hade det, haha :)

Vil lige forklarer jer lidt om the Stafford Family. Det er Amys familie, og Amy har omkring 12 soeskende som alle har boern og nogle af dem har endda boern, saa det er en STOR familie! Og her i Louisiana har de et stort stykke land som kun deres familie ejer. Saa her bor der ca. 5 familier af The Staffords, og de koerer rundt mellem husene paa golfvogne osv. Det er bare en stor kaerlig familie og de har allerede inviteret Mor, Far og Jonas til at komme paa besoeg HVILKET I SKAL!!! Det er helt fantastisk her og I ville elske det!

Vi koere i hvert tilfalde hjem ad modAustin, TX imorgen tidligt og saa er det snart tilbage til skole.............. MEN jeg nyder skolen, fordi det er saa interesant saa det bliver ikke for slemt.

BILLEDER KOMMER HER IMORGEN

Ingen kommentarer:

Send en kommentar