torsdag den 31. marts 2011

Americans looovvee FAST FOOD!

Vil dedikere mit opslag idag til noget der (for nogle) fylder en hel del i deres liv; nemligt fast food. Nogle folk er slemme med det, og andre er ikke. Som jeg før har sagt til nogle af jer så er der tre slags amerikanere; dem der er tynde lige gyldigt hvad de propper sig med, dem der er tynder fordi de dyrker så meget sport for at veje op for alt det usunde de spiser og dem der bare er fede. "Obeisity" (når man er så overvægtig at det påvirker ens helbred) som det heder herover er den førende dødsårsag som kunne forebygges i USA.
Amerikanere er egentligt utroligt dedikerede til sport, og i skolen er sport en vigtigt del og kan give en meget status og mange venner. På den anden side har de ingen idé om sundhed og at spise rigtigt. De har simpelthen ikke den rigtige viden omkring det. Og så er der også den store faktor at fast food er så tilgængeligt for dem. Hvis man er lidt sulten efter skole, så smutter man bare lige fordi Whataburger og får en burger, som jo selvfølgeligt kun koster $1.5 (7-8 kr).

Det her er de fastfood restauranter i Lake Way (hvor jeg bor):

Whataburger (findes kun i Texas og et par andre stater her i syden)
Wendy's
Sonic. Sonic er speciel. Man parkere sin bil i en lille parkerings plads hvor man så bestiller, og derefter kommer dem der arbejder der ud på ruleskøjter og afleverer det. Man kan derfor ikke gå indenfor.
Sonic igen.
Chicken Express. Det er så ulækkert. Det flyder bare i fedt, bogstaveligt talt.
Chick-fil-A. Et af de bedre steder. De bruger gode varer osv.

Chick-fil-A's slogan!


Sådan sætter de det selv op. Når mine venner og veninder snakker om det, sætter de det altid op i "hvor usundt det er" sådan her.

Fra sund til usund

1. Chick-fil-A
2. Wendy's
3. Sonic
4. Whataburger
5. Chicken Express
6. McDonalds.

Det er sjovt fordi ofte så føler amerikanerne sig mere sunde hvis de nu bare tager på Wendy's for eksempel; men hvis de tager på McDonalds, så kan de bare ikke holde det ud. Selvom de begge er ligeså slemme.. tsk tsk


BYE


Ingen kommentarer:

Send en kommentar